Фолк фурията Роксана е поредната родна звезда, която смело ще

...
Фолк фурията Роксана е поредната родна звезда, която смело ще
Коментари Харесай

Роксана заживява с бивш наемник от френския легион

Фолк фурията Роксана е следващата родна звезда, която самоуверено ще се хвърли в най-вълнуващия ТВ обществен опит „ Смени дамата “ 2. В третия епизод, който ще се излъчи тази сряда, феновете ще надникнат в живота и дома на „ ромския славей “ и ще станат очевидци на една вълуваща и трогателна замяна на съпруги.

Пълната с сила Роксана, чието същинско име е Антоанета Линкова, ще загърби динамичния си живот, изпълнен с участия, пътувания и страсти, и ще се замени мястото си с елементарна стопанка. Певицата, която устоя финансово семейството си и взима всички решения в нея, ще заживее под един покрив с някогашен наемник от Френския задграничен легион, който е привикнал да постанова думата си.

Размяната ще предизивика същински конфликт сред два свята с радикално друга фолософия и метод на живот. Смисълът от опита, в който се впускат двете дами, е да погледнат на живота и фамилните си взаимоотношения от различен ъгъл, да намерят салдото в личното си всекидневие и да осмислят гледната точка на другите.


Роксана и Александър са дружно единствено от година и половина и доста се обичат. Двамата имат бебе – Александър, за който главно се грижи бабата. Роксана има и огромен наследник на 13 години, който живее с нейния татко в Кнежа. Глава на фамилията е фолк певицата. Животът и свободното време на брачна половинка й Александър са напълно подчинени на това, което каже и желае Роксана. Той слуша жена си за всичко, даже не излиза без да я попита какви облекла да облече. За да се оправи с всички ежедневни отговорности Роксана разчита на помощта на свекърва си, домашна помощница и персонален водач.

Ина и Пеньо Колеви са цялостната им противположност - тийнеджърска обич, която с цената на доста взаимни отстъпки е съумяла да реализира фамилната естетика. В дома им последната дума е на мъжа. Пеньо е служил осем години във Френския задграничен легион. По специалност Ина е преводач, приказва четири езика, единият от които е японски. В момента тя е по майчинство и с неспокойствие чака да се върне на работа. Домакинските отговорности са поделени и са на последно място в целите на фамилията. Ина и Пеньо имат наследник на 1 година и го отглеждат сами, без помощта на родителите си. Семейство Колеви живеят в покрайнините на София, а всекидневието им е скучно и еднакво.



Много изненади, страсти и сълзи ще предизивика размяната на двете съпруги в третия епизод на „ Смени дамата “. Мястото на мъжа в едно семейство и неговата самостоятелност, както и грижата за децата са главните две тематики на сблъска сред Роксана и Ина.

Сериозно терзание ще изпита поп-фолк певицата, когато разбере, че би трябвало да размени първокласния хотелски апартамент в центъра на Ловеч с планинска и тотално изолирана от цивилизацията къща в покрайните на София. През първите дни на размяната, когато новата брачна половинка би трябвало да съблюдава прецизно разпоредбите в дома и ритъма на живот на дамата, с която се разменя, с изключение на с домакинските отговорности Роксана ще се сблъска и с провокации, които ще я слагат в редица комични обстановки. Ромската фолк дива ще би трябвало да куфее на метъл-рок, ще се качи „ на стоп “, с цел да вземе бебешката храна, и за първи път ще пазари зеленчуци по интернет.


Онлайн пазарауването на храна и музиката, която се слуша в къщата, са и едни от първите неща, които Роксана ще промени в новия си дом през втората половина от размяната.

В другото семейство, Ина ще преживее същински призрачен сън, когато разбере, че новият й брачният партньор не мисли и не прави нищо самичък и няма визия от фамилни отговорности. Преводачката ще се опита да промени това и ще даде скъп урок на Роксана по какъв начин да прекарва повече време с детето си.


Различията във философията и живота на двете дами са големи, само че в края на приключението „ Смени дамата “ и двете ще съумеят да намерят смисъл от размяната. През какви премеждия и какви персонални самопризнания ще създадат Ина и Роксана, феновете ще имат опция да видят в сряда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР