Фолк емблемата Азис се оказа най-дразнещият в новия състав на

...
Фолк емблемата Азис се оказа най-дразнещият в новия състав на
Коментари Харесай

Фенове към Магърдич: Обуздайте невъзпитания и нагъл Азис

Фолк емблемата Азис се оказа най-дразнещият в новия състав на "Маскираният артист ". Това отсъдиха освен огромна част от феновете на шоуто на Нова телевизия, само че и хора от екипа. Всички от панела, а точно певицата Алекс Раева, артиста Владо Пенев и гост-панелистите Михаела Маринова и Виктор Калев са пъклен възмутени от наглото държание на чалгаря, на което явно не обръща внимание продуцента Магърдич Халваджиян.

"Самозабравил се е! Държи се като все едно е фактора на факторите, а в действителност от дълго време залезе и никой не се вълунва от мнението му ", разясняват разпалено фенове на предаването с маски. "И това фукане, че ще познае всичките маскирани герои в шоуто е прекомерно неуместно и самозвано ", разискват Василка, която към този момент втора седмица се пробва да заглуши сътрудниците си.



Поведението му е пъклен невъзпитано и безочливо. Не може да се имаш за звезда и да се държиш по този начин. Все отново това не е Женския пазар и би трябвало да има някакво почитание към всички, които работят в този план. Магърдич Халваджиян да вземе ограничения, преди рейтинга на шоуто да се срине поради някои необуздани членове на панела.



Азис направи грозно усещане още с появяването си в първия лайв на "Маскираният артист ". Тогава костинбродския славей се изтипоса на сцената по къси дънкови панталони и лице цялото омазано в мрачен макияж, който целеше да ни покаже, че има супер загар но любимката му Бионсе. Такова облекло и визия са неприемливи за народен ефир, още повече, когато претендираш, че си номер 1, а в действителност показваш, че си нещо като люлинска батка в мола.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР