Фолк дивата Луна, която се кандидатира като независим депутат от

...
Фолк дивата Луна, която се кандидатира като независим депутат от
Коментари Харесай

Луна Президент - колко избиратели я подкрепиха?

Фолк дивата Луна, която се кандидатира като самостоятелен народен представител от София, получи едвам 252 гласа, демонстрира информация в ЦИК. Атрактивната чалга певица изпълнителка на шлагера " Луна Президент " храбро се изправи в така наречен лидерски регион в столицата, където водачи на листи са огромна част от ръководителите на партиите или най-изявените персони от обединенията - Бойко Борисов(ГЕРБ), Христо Петров-Ицо Хазарта (ПП), Корнелия Нинова (БСП), Костадин Костадинов (Възраждане), Хасан Адемов (ДПС).

" Гласувах за истината! Гласувах за Лустрация! За свободен свят без комунисти, шпиони и доносници! Всички от 25 регион в София, гласувайте за това!!! Вие сте на ход, през днешния ден е денят! Благодаря за поддръжката! ", написа през вчерашния ден във фейсбук Луна Йорданова Йорданова. Днес стана ясно, че е подкрепена от едвам 252 гласоподаватели, като резултатът е прекомерно нищожен и по тази причина ЦИК даже не афишира % на гласувалите за нея, който клони към нула.

Блондинката бе и кандидат-президент на изборите през ноември м.г. " Президентската институция би трябвало да има нов образ, би трябвало да излезем от клопката на матрицата и от всичко, на което сме очевидци през последните 30 години. Ние ще създадем нашия избор, ще го заявим самоуверено ", съобщи предходната есен Луна. Тя мечтаеше да стане обединител на нацията, само че очевидно гласоподавателите не я припознават като сериозен политик.

ТЕМА преди 26 минути 821 преди 34 минути 983 преди 56 минути 799
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР