Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин

...
Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин
Коментари Харесай

Рекордна кражба на пъпа на София! Фокусник сви Ролекс за 90 бона! Няма да повярвате как шашардиса полицията!

Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лева от магазин на пъпа на София, и то пред очите на на продавача и охранителя. Рекордната кражба като от филм за илюзионисти се разиграла предходната седмица в бляскав бутик на бул. "Витоша ", написа "Телеграф ".

Сигналът е подаден в полицията и сега се води следствие, а причинителят се търси, потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи. Чужденецът, кокетен в моден ярък костюм и тъмна риза, влязал в магазин на "Витошка " и почнал да оглежда скъпите часовници.

По устав, който се съблюдава във всички обекти с маркови бижута и аксесоари, вратата се заключва, щом клиентът гледа и пипа стоките. Така станало и в този случай. Охранителят на обекта врътнал ключа, а чужденецът седнал на една маса и почнал да желае разнообразни модели часовници.

Погледът на измамника се спрял на "Ролекс " за 45 000 евро. Фокусникът омайвал продавача близо 40 минути с приказки и въпроси за обособените аксесоари. След дългото омайване, чужденецът заречен да купи избран часовник, даже оставил 100 евро бакшиш за положителното обслужване и заречен да се върне до броени часове, откакто изтегли пари.

Никой не съумял да види по какъв начин изкусно бутнал тузарския "Ролекс " в джоба на сакото си. Охранителят му отключил вратата, той тръгнал и повече не се върнал. След минути продавачът открил, че липсва часовникът за 90 бона и позвънил неотложно на полицията.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР