Флорида стана едва 14-ият отбор в историята на Националната хокейна

...
Флорида стана едва 14-ият отбор в историята на Националната хокейна
Коментари Харесай

Флорида продължава наказателната си акция в НХЛ

Флорида стана едвам 14-ият тим в историята на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) със седем следващи победи при започване на сезона, откакто Пантърс се постановиха с 4:1 против Бостън.

Сергей Бобровски отрази 29 удара на вратата на Пантърс, а Еету Луостаринен означи победната шайба. Антони Дюклер и Мейсън Марчмънт също се разписаха за тима на Флорида, а Оуен Типет вкара на празна мрежа за крайното 4:1. Сам Райнарт и Густав Форслинг пък приключиха мача с по две асистенции.

Чарли Коул беше прецизен за Брюинс и Линус Улмарк отрази 23 шайби в третия си следващ мач като титуляр.

Уилям Нюландер вкара в продължението за победа на Торонто с 3:2 против Чикаго в различен мач в сряда вечер. Така Лийфс прекратиха серията си от четири следващи загуби, а Чикаго е с баланс 0-6-1 от началото на постоянния сезон в НХЛ.

Джон Таварес и Давид Кампф също записаха имената си измежду голмайсторите за Торонто, а Джак Кембъл спря 25 удара. На отсрещната врата Кевин Ланкинен отрази 36 шайби, до момента в който Кърби Дак и Алекс Дебринкет означиха попаденията за Блекхоукс. Нюландрер записа победния гол при обстановка двама нападатели против вратар в продължението.

Роби Фабри изравни рано в последната третина, а Дилан Ларкин бе прецизен в след 1:37 минути игра в продължението за победа на Детройт с 3:2 против Вашингтон.

Адам Ърни постави начало на обрата с попадение във втората третина и Томас Грайс приключи мача с 26 спасявания за Ред Уингс. Алекс Овечкин пък означи осмия си гол за сезона и Евгени Кузнецов записа шести на сметката си за Капс, които поведоха рано с 2:0.

Попадението на Овечкин беше 738-о в кариерата му, което го приближи на три от Брет Хъл в конкуренцията за четвъртото място във безконечната класация на реализаторите в НХЛ.

Евгений Дадонов беше прецизен в продължението за победа на Лас Вегас с 3:2 против Далас. Шей Тиодор вкара първия гол за Голдън Найтс и Джонатан Марчесо изравни единствено минута преди края на последната част от постоянните три. Лоран Бросоа записа първи мач като титуляр и избави 32 удара, а за Далас точни бяха Люк Гленденинг и Александър Радулов.

Кам Аткинсън вкара два гола и Филаделфия надделя с 5:3 Едмънтън. Клод Жиру, Нейт Тонмпсън и Шон Кутюрие също се разписаха за Флайърс, а Картър Харт избави 34 удара. За Ойлърс точни бяха Тайсън Бари, Конър Макдейвид и Зак Хюман, само че тимът загуби за първи път през сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР