Флориан Кохфелт е правилният треньор за Вердер Бремен. Това заяви

...
Флориан Кохфелт е правилният треньор за Вердер Бремен. Това заяви
Коментари Харесай

Вердер подкрепи наставника си

Флориан Кохфелт е верният треньор за Вердер Бремен. Това съобщи изпълнителният шеф на клуба Франк Бауман. Вердер се озова внезапно в борбата за оставане в Бундеслигата, откакто "бременските музиканти " допунаха рекордните в историята си шест поредни загуби.

В сряда Вердер отстъпи с 0:1 вкъщи пред Майнц 05 - различен тим, борещ се за оцеляването си, и остана единствено на четири точки над зоната на изпадащите при четири кръга до края. Херта, който е тъкмо под чертата, има два изиграни мача по-малко обаче.

"Нямам подозрения, че Флориан е верният треньор за нас. Той е посочил, че е добър треньор и знае по какъв начин да преодолява сложни интервали ", разяснява Бауман.

През предишния сезон Вердер се избави от изпадане в последния вероятен миг, като отборът резервира мястото си в елита след плейоф, в който надви над Хайденхайм с повече голове на непознат терен.

"Не подценяваме обстановката по никакъв метод, само че съм убеден, че ще останем в елита с този треньор и този тим ", сподели още Бауман.

В събота Вердер гостува на Унион (Берлин) в търсене на първа победа от 10 март насам, когато "музикантите " завоюваха с 2:0 при визитата си на Арминия (Билефелд).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР