Флавио Болсонаро, най-големият син на бразилския президент Жаир Болсонаро, е

...
Флавио Болсонаро, най-големият син на бразилския президент Жаир Болсонаро, е
Коментари Харесай

Синът на Болсонаро обвинен в пране на пари и злоупотреби, докато е бил депутат

Флавио Болсонаро, най-големият наследник на бразилския президент Жаир Болсонаро, е упрекнат в присъединяване в незаконна организация, оповестиха през днешния ден прокурори от щата Рио де Жанейро, представени от ДПА.
Още по тематиката
Сенатор Флавио Болсонаро, някогашният му помощник Фабрисио Кеироз и още 15 души са обвинени също за пране на пари и злоупотреби, съгласно изказването на прокуратурата.

Предполага се, че закононарушенията са осъществени, до момента в който Флавио Болсонаро е бил народен представител в щата сред 2007 година и 2018 година

Кеироз е задържан през юни по отношение на съмнения за корупционна скица. Подозренията частично се основават на банкови транзакции на стойност 1,2 милиона реала (212 000 долара) от 2016 година до 2017 година

Флавио Болсонаро отхвърля изказванията, че е получил част от заплатите на свои чиновници, наети с бюджетни средства, когато е бил народен представител в щата Рио де Жанейро.

" Не съм направил нищо нелегално ", написа през днешния ден сенаторът в Инстаграм.

Жаир Болсонаро, някогашен капитан от армията и представител на десницата, завоюва изборите през 2018 година с обещания за битка с широкоразпространената политическа корупция, припомня ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР