Фланговият полузащитник на ЦСКА Яник Вилдсхут ще остане на резервната

...
Фланговият полузащитник на ЦСКА Яник Вилдсхут ще остане на резервната
Коментари Харесай

Стойчо Младенов низвергна играч

Фланговият полузащитник на ЦСКА Яник Вилдсхут ще остане на аварийна пейка в трети от последните четири дуела на отбора. Той изгледа от пейката успеха с 2:0 над Локомотив София, а преди този момент се появи през втората част при гостуването на Бодьо/Глимт.

Нидерландецът стартира от първата минута против Лудогорец в Разград, само че за следващ път през този сезон тотално разочарова. Той към момента чака първото си попадение в формален мач, откогато дойде на "Българска войска ", макар че към този момент изигра 25 дуела.

В срещата със столичните железничари главният съперник на Вилдсхут за позицията по крилото Йоан Баи се появи наложително на мястото на Варела още в 9-ата минута и сподели по-голяма успеваемост от нидерландеца.

Французинът означи гол, който бе анулиран, и асистира за попадението на Йомов за 2:0. Така той си заслужи място измежду титулярите за идното в неделя (от 16:45 часа) посещение на Пирин в Благоевград. Двубоя на стадион "Христо Ботев " ще пропуснат Амос Юга и Федерико Варела, които получиха травми по време на мача с Локомотив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР