Флагмански дисплей, процесорна мощ за най-новите игри, отлична камера и

...
Флагмански дисплей, процесорна мощ за най-новите игри, отлична камера и
Коментари Харесай

Стил и качество в комплект: Xiaomi 12 Lite и Redmi Buds 3 Lite от A1

Флагмански екран, процесорна мощност за най-новите игри, отлична камера и най-малко толкоз добър тон – това ще получат потребителите, които изберат специфичния комплект на A1, в който влизат.

Xiaomi 12 Lite е най-новият представител на обичайно мощните lite версии на флагманите на Xiaomi. При този смарт телефон „ олекотен “ е най-много по-свежият дизайн. В него господства 120-херцовият 6,55-инчов AMOLED екран с 12-битов цвят, на който гледането (и снимането) на видео е наслаждение.

Системата от камери също прави сериозна крачка напред със 108-мегапикселов главен датчик с AI усъвършенствания, който е допълнен от широкоъгълна и макро камера, както и 32-мегапикселов модул за селфита, който е и с автофокус – необичайност дори в по-високия клас.

За плавната работа на устройството се грижи процесорът Qualcomm Snapdragon 778G, който е особено усъвършенстван за гейминг.

Redmi Buds 3 Lite са наличното предложение на Xiaomi за феновете на качествените безжични слушалки. Меломаните могат да чакат 18 часа живот на батерията и зареждане през USB-C. Слушалките поддържат Bluetooth 5.2 и имат IP54 отбрана от дъжд и изпотяване.

Изключително леки и компактни, те са съвършен аксесоар както за слушане на музика с прекрасен и богат тон, по този начин и за гейминг – налице е специфичен режим, който понижава времезакъснението до най-малко.

Комплектът на Xiaomi 12 Lite с бели слушалки Redmi Buds 3 Lite се предлага от A1 на цена от 589,99 лева в брой или 29,99 лева на месец с проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР