flagman.bgрекламаСвиленград и Пловдив вече заемат втора и трета позиция От

...
flagman.bgрекламаСвиленград и Пловдив вече заемат втора и трета позиция От
Коментари Харесай

Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама

flagman.bg

``
реклама

Свиленград и Пловдив към този момент заемат втора и трета позиция

От една седмица Айтос си има бебе, което претендира за народен връх. След като айтозлийчето с красивото име Любомира изплакало в родилното поделение на болница „ Бургасмед ”, везната отчела тегло от 5 кг и 700 грама. Бебето е второто дете в фамилията на Наташа и Любомир Паспалеви от Айтос и се роди на 21 август в МБАЛ " Бургасмед " със забележителното тегло и дължина 52 см.

Радостно сюрпризирана била освен младата майка, само че и медицинският екип, на който семейство Паспалеви и техните родители сърдечно благодарят за грижите за родилката и за здравото бебе.
От 27 август бебето е към този момент вкъщи си. На дребната Любомира най-вече се радва тригодишната й сестричка Вилиана, кръстена на двете си баби Велка и Илияна. Щастливи са и дядовците Янко и Диян, които също дават обещание старателно да поставят грижи за внучката-рекордьор.

" Нашето бебе би върха на роденото в Свиленград в края на предходната година с тегло 5250 грама. Любомира е с цели 450 грама по-тежка. Най-младата айтозлийка остави зад себе си и досегашния първенец, роден през юни предходната година в Пловдив и родом от Хасково, с тегло 5570 грама. За момента Любомира е безспорен любимец в националната ранглиста на „ Бургасмед ”. Любка се роди и с гъста коса – умерено можем да ѝ връзваме плитки ", майтапи се щастливата ѝ баба Велка. Да е жива и здрава и да носи единствено наслада на цялото семейство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР