ФК ЦСКА1948 ще представи официално отбора си за новия сезон

...
ФК ЦСКА1948 ще представи официално отбора си за новия сезон
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 представя отбора срещу кипърски гранд

ФК ЦСКА1948 ще показа публично тима си за новия сезон 2022/23 в efbet Лига и Купата на България с влиятелна контролна среща.

" Червените ", водени от старши треньора Любослав Пенев, ще одобряват 28-кратния първенец на Кипър - АПОЕЛ (Никозия), в другарски мач на 2 юли от 19:00 ч. на стадион " Витоша ".
 ФК ЦСКА 1948 отнесе Локомотив (Пловдив) с 4:1
ФК ЦСКА 1948 отнесе Локомотив (Пловдив) с 4:1

В Банско

" Преди старта на последния надзорен дуел на ЦСКА през лятната подготовка на терена, с цел да съберат овациите на публиката, ще стъпят както всички състезатели на първия отбор на " армейците " за новия сезон, по този начин и всички митове на ЦСКА, които са част от треньорския щаб, управата на клуба и детско-юношеската школа.

Сред тях са емблематични армейски фигури като Любослав Пенев, Радослав Здравков, Спас Джевизов, Ангел Рангелов, Методи Деянов, Методи Томанов, Галин Иванов и Валентин Илиев.

Клубът кани всички почитатели на " алените " да заемат своето място на трибуните и да се приготвят за същинско шоу преди и по време на конфликта против противника, влизал в груповата фаза на Шампионската лига цели четири пъти от 2009 година насам. През сезон 2011/12 кипърци даже доближават до четвъртфиналите на най-престижния клубен евротурнир, където отпадат от Реал (Мадрид) ", пишат от ФК ЦСКА 1948.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР