Фитнес центровете и кината са двете услуги, които връщат потребителите

...
Фитнес центровете и кината са двете услуги, които връщат потребителите
Коментари Харесай

Възраждането на моловете

Фитнес центровете и кината са двете услуги, които връщат потребителите в моловете. Сегментът на комерсиалните центрове регистрира спад през последните години, защото онлайн търговията доста се разрасна. През последните месеци в 13 страни от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) се следи растеж на посетителите в тези центрове точно посредством разрастването на развлекателния сегмент и предлагането на спортни услуги.

В разбора на консултантската компания Colliers са включени 452 кина и мултиплекси, като най-вече са те в Полша (над 125). В множеството страни в района преобладават вериги, които са благосъстоятелност на локални оператори. Такъв е полският Helios, който има най-големия брой мултиплекс кина в Полша.

„ В доста страни, да вземем за пример Чехия, Беларус, Унгария, България, Хърватска, Румъния действат локални кино оператори, които са неизменима част от културата и традициите на района. Дейността на някои от тях даже се поддържа на държавно ниво”, споделя Кевин Търпин, районен шеф изследвания, Colliers CEE.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР