Фитнес треньорката и бъдеща майка твърди, че има най-доброто дупе

...
Фитнес треньорката и бъдеща майка твърди, че има най-доброто дупе
Коментари Харесай

Най-хубавото дупе на Русия разказа как се е появило на бял свят ВИДЕО

Фитнес треньорката и бъдеща майка твърди, че има най-хубавото дупе в Русия. 26-годишната Екатерина Абдулбариева от Краснодар е известен персонален фитнес инструктор и инфуленсър.
Рускинята със забележителни форми има над 64 000 фена в Инстаграм и постоянно разгласява в мрежата видеа с тренировки, потвърждавайки, че точно тези извършения са ѝ помогнали да оформи дупето си. Също по този начин дамата упорства, че тренира даже по 10 пъти дневно.

Преди да забременее, нейният жесток фитнес режим се е състоял от тренировки когато и да е сред 7 часа сутринта и 23 часа вечерта.

Фанатичката на тематика фитнес изяснява: "Прибирахме се вкъщи към 11:30 часа или към среднощ, лягахме си към 02:00 часа. Всеки ден бе като една непрекъсната брутална подготовка ".

Екатерина е създала своя лична фитнес стратегия, която да ѝ разреши да реализира оптимални резултати за допустимо най-кратко време.

"Ако желаете да измененията тялото и живота си, то вие просто би трябвало да действате, а не да прекарвате часове пред телефона си и да се измъчвате, че нещата не вървят по метода, по който желаете ", споделя амбициозната брюнетка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР