Фитнес треньорът Станислав Златарев успя да постави два световни рекорда

...
Фитнес треньорът Станислав Златарев успя да постави два световни рекорда
Коментари Харесай

Варненец с два рекорда на Гинес, направи 5500 коремни преси за 3 часа

Фитнес треньорът Станислав Златарев съумя да сложи два международни върха - за най-вече коремни преси за 1 час и за 3 часа. На 14 май варненецът стегнал коремни мускули над 2600 пъти в границите на 60 минути и цели 5500 пъти - за 3 часа. Досегашният връх за 1 час принадлежи още веднъж на българин, който се оправя със задачата с 300 бройки по-малко, а 3-часовият връх ще бъде новозаписан в Гинес, написа " Труд ". До момента са правени неофициални опити, като претендентите са създали до 4300 коремни преси, сподели Златарев.
`Варненец
Той е личен треньор и притежател на фитнес зала в морската столица. Занимава се със спорт през целия си живот и има вяра, че здравословното хранене и постоянните тренировки са ключ към дълъг и благополучен живот. Пред близки и клиенти Златарев сподели ежедневните извършения, които са му помогнали да усъвършенства издръжливостта и да промени радикално метода си на живот. Следвайки метода на Ледения човек Уим Хоф, треньорът показва медитация въз основата на дишане и задържане на въздух за дълго време. След като тялото му бе наситено с О2, влезе за 10 минути в бъчва, цялостна с лед и вода малко над 0 градуса.

`Варненец
Златарев показа, че волята и самодисциплината са му помогнали да се оправи с предизвикването да сложи двата международни върха. Очаква се те да бъдат вписани публично в книгата на Гинес в края на лятото.

Там Варна е маркирана с няколко международни достижения. Първенството към този момент държи барманът Пенчо Пенчев с 4 върха. Такъв сложиха през 2016 година над 4000 студенти от МУ-Варна, които оформиха на плажа най-голямата ДНК верига, направена от хора. А предходната година Гинес призна новата постройка на дентална клиника във Варна за най-голямата в света във формата на писмен знак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР