Фирми за почистване в Обединеното кралство масово търсят българки за

...
Фирми за почистване в Обединеното кралство масово търсят българки за
Коментари Харесай

Масово търсят българки за работа на Острова, стартовата заплата на повечето места e 1200 лева

Фирми за разчистване в Обединеното кралство всеобщо търсят българки за работа. Десетки разгласи с елементи за възнаграждение и условия за започване на активност има в обществените мрежи, оповестява " Телеграф “.

На множеството места стартовата заплата е 11 паунда на час, като на седмица се обезпечават към 45-50 работни часа, което прави приблизително към 500 паунда на седмица, т.е. към 1200 лв.. 

В изискванията към претендентите е записано, че се изисква документ за престояване и работа на територията на Англия, по този начин нареченият статут за уседналост. Също по този начин би трябвало да разполагат с данъчен и застрахователен номер, както и умения за ориентировка в Лондон.

Владеенето на езика не е наложително, както и опита в областта на почистването. В някои от фирмите се обезпечава образование в границите на няколко обекта за разчистване, като тук-там то даже е платено. Много от българите, които са отпътували за Обединеното кралство, без да владеят езика, нормално първо намират работа в почистването, а по-късно някои от тях даже стартират личен бизнес в същата сфера, само че към този момент други работят за тях. 

Търсят се още и камериерки и обслужват личен състав за заведения за хранене. В критериите за асортимент на претендентите също категорично е записано, че не е необходим опит или притежаване на британски език. 

Работата е на трудов контракт, като има разновидности за претовареност сред 14 и 40 часа седмично в границите на петдневна работна седмица. Заплащането е 11,50 паунда на час. 

Сред обявите има и други оферти за хора, които не владеят британски, само че имат потребност от приходи. Например завод за пакетиране на храни търси да назначи хора на разнообразни смени. Заплащането е, по-ниско от това в областта на почистването и е в границите на 8,90 до 9,30 паунда на час, само че са планувани бонуси от 20 паунда на седмица и още 300 паунда, откакто завърши сезонът. Осигурена е и квартира, която коства към 70-80 паунда на седмица, както и безвъзмезден рейс до цеха за пакетиране.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР