Фирмата Weinstein Company, основана от скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн,

...
Фирмата Weinstein Company, основана от скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн,
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн си подари фалит за рождения ден

Фирмата Weinstein Company, учредена от скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн, през днешния ден подаде документ за банкрут, написа английският в. Гардън.

Делото ще се гледа от профилиран в каузи за фалит съд в щата Делауер. Като евентуален покупател на компанията е посочена частната капиталова компания от Тексас Lantern Capital. Сумата на евентуаната договорка се прави оценка на сред 300 и 320 милиона $.

Съветът на шефовете на Weinstein Co при започване на март се разбра с група вложители за продажбата на компанията за 500 милиона $. По-късно обаче договорката се провали поради стартирано следствие на компанията. В желае за банкрута, подаден ден откакто Уайнстийн навърши 66 години, се показва, че по отношение на делото в Делауер чиновниците на компанията към този момент не са обвързани с уговорка за конфиденциалност.

Скандалът с Уайнстийн избухна в края на 2017 година Тогава продуцентът на "Криминале ", "Авиаторът " и други паметни филми бе упрекнат изнасилвания и практикуване на полов тормоз върху доста актриси. Сред жертвите на сластния кинаджия са били Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е... към профила, Гиунет Полтроу и други.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР