Фиорентина проявява интерес към нападателя на Торино Андреа Белоти, твърдят

...
Фиорентина проявява интерес към нападателя на Торино Андреа Белоти, твърдят
Коментари Харесай

Фиорентина иска голмайстора на Торино

Фиорентина демонстрира интерес към нападателя на Торино Андреа Белоти, настояват медиите в Италия. 26-годишният футболист съумя да се разпише във всеки един от последните 6 мача на " биковете " в Серия " А ", в това число и при загубата с 3:1 от Интер в последната им среща. Договорът на Белоти е до юни 2022-ра, като има откупна уговорка на стойност 100 милиона евро, само че тя е в действие единствено за тимовете, които са отвън Италия.

Според италианския вестник La Nazione Фиорентина вижда в нападателя съвършената фигура за офанзивата си за идващия сезон. Твърди се, че футболистът е все по-разочарован от неналичието на упоритост в Торино, както и от това, че тимът разчита напълно единствено на него за постигането на задачите си. Смята се, че сумата, която " биковете " ще желаят, е 70 милиона евро и това може да се окаже проблем за Фиорентина.

Белоти има 15 гола за 30 мача в Серия " А " и общо 21 във всички шампионати през този сезон и копнее да заиграе за по-силен тим. Преди време Манчестър Юнайтед демонстрираше интерес към италианския голаджия, само че до договорка по този начин и не се стигна.
ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР