Финландската компания HMD Global, който получи лиценза за производството на

...
Финландската компания HMD Global, който получи лиценза за производството на
Коментари Харесай

Nokia пуска 3 нови смартфона. Какво знаем досега за тях?

Финландската компания HMD Global, който получи лиценза за производството на телефони под марката Nokia, разгласи, че следва да пусне три нови смарт телефона, откакто през предходната година разгласи завръщането на марката на пазара с нова версия на емблематичната 3310 и нови " умни " устройства.

В идващите месеци на пазара би трябвало да се появят моделите Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1, като и трите ще поддържат Гугъл Assistant и ще работят с операционни системи Android One и Go.

Nokia 5.1

 Снимка 359359
Източник:

Новото потомство от серията 5.1 идва с алуминиев корпус и с 5,5-инчов Fuul HD+ екран от миналата версия Nokia 5. Той разполага с 2.0 GHz MediaTek Helio P18 осемядрен процесор, като от производителя настояват, че новата версия работи с 40% по-бързо от миналата.

5.1 е екипиран с 16-мегапикселова съществена камера с автофокус и широкоъгълна предна камера. При този модел датчикът за пръстови отпечатъци към този момент е на задната стена на устройството. Моделът ще се предлага в три цвята: мед, закалено синьо и черно.

Nokia 3.1

 Снимка 359362
Източник:

Смартфонът е с малко по-малък екран от 5.1 модела - с 5.2-инча HD+. Nokia 3.1 работи MediaTek 6750 осем нуклеарен чипсет. Задната камера е въоръжена с 13 мегапиксела и има алтернатива за автофокус, като поддържа и приложения за добавена действителност.

На пазарът Nokia 3.1 ще се предлага в три цвята: син/мед, черен/хром и бял/желязо.

Nokia 2.1

 Снимка 359361
Източник:

Този модел е с 5,5-инчов HD екран и батерия с потенциал от 4000 mAh, която може да издържи до 2 дни с едно зареждане. Той е екипиран с Qualcomm ™ Snapdragon® 425 и 5-мегапикселова предна и 8-мегапикселова съществена камера с автофокус.

Новият Nokia 2.1 ще се предлага в три железни комбинации: син/мед, син/сребрист и сив/сребърен.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР