Финландската компания Cargotec, която е специализирана в управлението на товари,

...
Финландската компания Cargotec, която е специализирана в управлението на товари,
Коментари Харесай

Гигант с €3.5 милиарда приходи откри най-големия си обслужващ център в София

Финландската компания Cargotec, която е профилирана в ръководството на товари, откри през днешния ден публично новия си световен Център за Бизнес Услуги в България. Той е най-големият, създаван от компанията до момента.

Екипът на Карготек България се състои от 130 индивида и се чака да продължи да се уголемява, с цел да развие и доставя бизнес услуги на международно равнище в региона на финансите, човешките запаси, ръководството на информация и снабдяването.

 Финландският производител Cargotec отваря основния си обслужващ център в София
Световен водач в товарната промишленост отваря основния си обслужващ център в София

Компанията избрала българската столица след изследване в цяла Европа

" Нашата инвестиция, тук в модерния и отзивчив офис в сърцето на София, е дълготрайна и с фокус върху непрестанно рационализиране. Планираме да се разрастваме и търсим хора с отношение и взор към бъдещето, и които се стремят да се развиват дълготрайно в световна компания, която има упоритостта да управлява посоката на основаване на по-`умни` бизнес услуги ", показа Мая Миланова, началник на центъра за бизнес услуги и шеф на Карготек България.

Финландската компания е основана през 1977 година, като през днешния ден тя оперира на над 100 пазара, а чиновниците й в международен мащаб надминават 11 хиляди души. Приходите на Cargotec за 2016 година възлизат на 3.5 милиарда евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР