Финансовото състояние на британската кралица Елизабет II се равнява на

...
Финансовото състояние на британската кралица Елизабет II се равнява на
Коментари Харесай

Спортът, който е донесъл над $9 милиона на Кралица Елизабет II

Финансовото положение на английската кралица Елизабет II се равнява на $520 милиона, което я прави един от най-богатите монарси в Eвропа, написа Reader`s Digest. По-голямата част от тази сума са активи, като замъка Балморал, само че едно от нейните занимания също ѝ докарва съществени облаги.

Кралицата гордо декларира, че е любителка на конете. Тя не се помирява просто да язди или да гледа надпревари, а пуска личните си коне в съревнования.

За интервала 1988 - 2017 година конете на Нейно Величество са взели присъединяване в 2830 надбягвания, като са спечелили 451 от тях. Благодарение на чистокръвните животни кралицата на Англия е спечелила над $9,4 милиона, което я прави номер 11 измежду най-успешните притежатели на спортни коне на безпрепятствено тичане. Един от най-хубавите интервали е 2016 година, когато нейните породисти любимци и носят повече от $775 000.
 Снимка 403492
Източник:

Нейно Величество не оставя напълно развъждането и образованието на конете на личния състав си, а един път годишно посещава конюшните, с цел да държи под око нейните чистокръвни любимци. Тя даже отделя време всяка заран да чете Racing Post, вестник за резултати и вести по отношение на конните надбягвания.

Кралица Елизабет II е на три години, когато получава първия си урок по езда. Източници настояват, че на 92 години тя към момента може да бъде забелязана да язди конете си.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР