Финансовото приложение Revolut вече е налично в AppGallery. Решението и

...
Финансовото приложение Revolut вече е налично в AppGallery. Решението и
Коментари Харесай

Revolut вече и в AppGallery за смартфоните на Huawei

Финансовото приложение Revolut към този момент е налично в AppGallery. Решението и до момента беше съвместимо със смарт телефоните на Huawei, само че през различен източник за инсталиране.

С над 16 милиона консуматори и над 500 000 компании, Revolut е една от най-големите финтех компании в света, която оперира в над 35 страни по света от стартирането си през 2015г. Приложението включва голям брой функционалности като карти, парични преводи и мултивалутни сметки, както и оферти като Revolut Stays за световни резервации за настаняване при пътешестване, предлагайки на потребителите си до 10% кешбек.

AppGallery има 560 милиона дейни консуматори месечно, а новото приложение дава и извънредна оферта при пускане за потребителите на AppGallery. За да отпразнува партньорството, Revolut предлага достъп до своя премиум абонамент гратис за два месеца. Офертата е налична единствено за нови консуматори на Revolut в България и още 25 страни в Европа и може да бъде декларирана от 16 декември до края на месеца.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР