Финансовият министър Владислав Горанов последва примера на своя партиен и

...
Финансовият министър Владислав Горанов последва примера на своя партиен и
Коментари Харесай

Само по-образованите хора усещали подобряването в икономиката, според Горанов

Финансовият министър Владислав Горанов последва образеца на своя партиен и държавен началник и се не спести рецензии към президента Румен Радев.

В телевизионно изявление Горанов съобщи, че президентът е заел ролята на опозиционен водач и от време на време вредял с държанието.

"Повод за наслада е всяко възстановяване на външните оценки на страната и не съм склонен с позицията на президента Радев, че ние би трябвало да се вглеждаме в личните си пръсти на краката и да не разчитаме на външните оценки, които са оптимално справедливи ", уточни финансовият министър и добави, че преди време президентът е твърдял, че има спад на задграничните вложения, което не било правилно.

Според Горанов напъните на кабинета за по-качествено приблизително обучение и държавните вложения били отговор на въпроса по кое време хората ще имат равни благоприятни условия да се включват на пазара на труда.

"Хората се раждат разнообразни по веществен статус, само че страната е тази, която би трябвало да им даде късмет да добият уменията, с цел да се включат в обществото и стопанската система. Така че сходен вид оценки, които отхвърлят всички дейности - те са вероятни, само че не способстват от институцията на президента издигането в фетиш на "хейта " ", добави Горанов.

Малкият политически опит на Радев не му дава покой, не би трябвало да подлага на критика всичко позитивно, реализирано от държавното управление, счита още Владислав Горанов.

"Много хора усещат подобряването на икономическото положение. Но това го усещат по-образованите хора ", посочи финансовият министър
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР