Финансовият министър Владислав Горанов нямал причина да организира 121 депутати,

...
Финансовият министър Владислав Горанов нямал причина да организира 121 депутати,
Коментари Харесай

Горанов не събира депутати за подкрепа

Финансовият министър Владислав Горанов нямал причина да провежда 121 депутати, с цел да избавя кабинета. Напротив, по мнението му, Българска социалистическа партия би трябвало да търсят поддръжка, с цел да съборят властта.

Горанов не си търси нова работа, тъй като е уверен, че вотът на съмнение на Българска социалистическа партия няма да е сполучлив.

Коментар по тематиката той направи в коридорите на Народното събрание.

Не се усещам освободен след поста си, с цел да си диря друга работа, разяснява министърът.

Припомняме, в края на декември Българска социалистическа партия оповестиха, че ще внесат избор на съмнение против държавното управление на премиера Бойко Борисов в региона на политиката на околната среда и водите. Причините са водната рецесия в Перник и горенето на италиански отпадък у нас.

Според социалистите точно оповестяването на самодейността им за внасяне на избор на съмнение е отключило последващите събития - акцията поради водната рецесия в Перник, инспекцията в Министерство на околната среда и водите и последвалите арест и оставка на екоминистъра Нено Димов.

Вчера стана ясно, че Движение за права и свободи ще поддържат вота на съмнение. Валери Симеонов пък съобщи, че Обединените патриоти не са обсъждали по какъв начин ще гласоподават при възможен избор на съмнение, какъвто още нямало. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР