Financial Times обяви своя списък с влиятелни жени и техните

...
Financial Times обяви своя списък с влиятелни жени и техните
Коментари Харесай

Това са най-влиятелните жени за 2021

Financial Times разгласи своя лист с авторитетни дами и техните достижения за 2021. Разликата с предходната година е, че в този момент описът е много уголемен - 25 персони, които са оказали въздействие в международен мащаб в областта на политиката, спорта, културата и бизнеса през последната година. Жени, съумели да потвърдят себе си на разнообразни континенти и в разнообразни промишлености, и оформили една в действителност бурна година. Класацията е разграничена на три секции: " Лидери ", " Герои " и " Създатели " и не слага номер пред всяка съумяла жена. Ние пък взехме решение да ви срещнем с по една от всяка категория.

Цай Инг-Уен, президент на Тайван, категория „ Лидери ”

Цай Инг-Уен споделя, че историята на Тайван е за резистентност - ангажимент към демокрацията пред лицето на възходящо предизвикателство за битие. През 2021 президентът на Тайван сама въплъщава тази резистентност, като невъзмутимо направлява сред заплахите от геополитическия разлом сред авторитаризма и демокрацията.

Колебливият отговор на Съединените щати към Covid-19, вътрешнополитическите разтърсвания и безредното им евакуиране от Афганистан послужиха за усилване на възходящото съмнение на Пекин към световната мощ на Съединени американски щати. Тайван е централен облик във всяко съревнование за превъзходство в Източна Азия, само че за разлика от толкоз доста политически и бизнес водачи, Цай не се плаши, не „ кляка ” и не се опълчва на Китай. Вместо това, продължава да артикулира и да показва посредством личния си жанр на водачество по какъв начин полезностите на Тайван се разграничават от тези на гигантския му комшия. Нейното водачество предлага урок - по какъв начин да почитаме непознатите ползи, без да продаваме личните си.

Наоми Осака, състезател, категория „ Герои ”

Спортът е микрокосмосът на обществото. Видяхме тази идея да се разиграва в действително време с значимото присъединяване на Наоми Осака. Тя открои провокациите пред психологичното здраве, с които хората от всички сфери на живота се сблъскват всекидневно.

Наоми е една от най-успешните бизнес дами в спорта, покровителка за расова правдивост и постоянно употребява своята платформа, с цел да даде приоритет на здравето и щастието. По този метод тя въодушевява хора по целия свят.

Адски постоянно спортистите имат личност, марка и имидж, които се усещат принудени да поддържат. Наоми обрисува личния си път и се слави с това, че постоянно ни демонстрира, че „ е добре да не си добре “. Тя е същински първенец в спорта и в живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР