Финалният ден от Световната купа за деца в неравностоино положение

...
Финалният ден от Световната купа за деца в неравностоино положение
Коментари Харесай

Нуно Гомеш и Коща дават пресконференция в Бояна

Финалният ден от Световната купа за деца в неравностоино състояние SATUC, проведена от едноименната фондация на катарската принцеса Шеиха Ал-Тани и БФС, ще предложи не просто конфликтите за трето и първо място, само че и зрелищен показателен мач сред посланиците на конкуренцията.

От едната страна ще застанат български митове, отпред с Емил Костадинов, а в състава на другия отбор изпъква името на патрона на шампионата Нуно Гомеш. Във връзка със засиления медиен интерес към идването на португалската звезда в България, БФС провежда специфична конференция с присъединяване на Гомеш и Костадинов.

Брифингът ще се организира от 15:00 ч. на Национална футболна база " Бояна ". След нея ще се състои гала по закриването на Световна купа SATUC, на която ще бъдат раздадени призове на наи-добрите състезатели. В 17:00 часа започва финалът за 3-4 място, а час по-късно е дуелът на посланиците на идеята. Спорът за купата ще стартира в 19:00 часа, а купата на спечелилия ще бъде връчена от Шеиха Ал-Тани и президентът на БФС Борислав Михаилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР