Финалистът на последното световно първенство Аржентина стартира участието си на

...
Финалистът на последното световно първенство Аржентина стартира участието си на
Коментари Харесай

Аржентина - Исландия - гледайте на живо

Финалистът на последното международно състезание Аржентина започва присъединяване си на Мондиал 2018 с мач против приятната изненада на Евро 2016 Исландия. Голямата звезда на гаучосите - Лионел Меси, ще се опита да отговори на предизвикването на огромния си съперник за купата най-велик футуболист на нашето време Кристиано Роналдо, който през вчерашния ден означи хеттрик за Португалия против Испания, и да поведе отбора си към експресивен триумф.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Хорхе Сампаоли залага на триото Меси, Анхел ди Мария и Серхио Агуеро в офанзива. В халфовата линия ще работят Максимилиано Меса, Хавиер Масчерано и Лукас Билия. Централни бранители ще са Николас Отаменди и Маркос Рохо, а двата халф-бека - Едуардо Салвио и Николас Таляфико.

Исландците пък ще се опитат да спрат един от огромните любимци за купата и да завоюват още веднъж сърцата на неутралните почитатели. Най-голямата заплаха за противниците ще носят опитните Гилфи Сигурдсон, Емил Халфредсон и Алфред Финбогасон. Бранителят на Левски Холмар Ейолфсон е оставен на пейката от селекционера Хеймир Халгримсон.

Our starting lineup is ready!#fyririsland pic.twitter.com/NqdCBbMvNN
— Knattspyrnusambandið (@footballiceland) June 16, 2018

АРЖЕНТИНА (4-3-4): Кабайеро, Салвио, Отаменди, Рохо, Таляфико, Билия, Масчерано, Меса, Меси, Ди Мария, Агуеро

ИСЛАНДИЯ (4-4-2): Халдорсон, Севарсон, Сигурдсон, Арнасон, Магнусон, Гудмундсон, Бярнасон, Сигурдсон, Гунарсон, Халфредсон, Финбогасон

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, събота 16 юни  Аржентина 16:00предстои  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР