Финалът на най-мистериозното шоу противопостави трите най-харесвани образа за сезона.

...
Финалът на най-мистериозното шоу противопостави трите най-харесвани образа за сезона.
Коментари Харесай

Невена Цонева с още признания за "Маскираният певец"

Финалът на най-мистериозното шоу опълчи трите най-харесвани облика за сезона. Зад маската на Булката се оказа гласовитата Невена Цонева.

Изпълненията ѝ впечатляваха детективите, а вокалното ѝ майсторство и умения да ги заблуди ги караха да се съмняват всякога. Запомнящите се изяви на изпълнителката я трансфораха във любимец на хиляди фенове.

„ Маскираният певец” е доста друго шоу от всички формати, в които съм взела участие. Усещането вътре в мен беше радикално друго, тъй като е загадъчно, прикрито, можеш да си това, което си не предполагал, че можеш да бъдеш.

За мен беше доста хубаво преживяване. Единственият дискомфорт идва от това, че би трябвало да лъжеш”, споделя Невена.

Тя признава, че колкото и да се е опитвала, не е съумяла да излъже най-близките си хора, само че до последно е отричала, че тя се крие зад облика на Булката.

Първият панелист, който заподозря Невена, е Алекс Раева. Според певицата това се дължи на женската вътрешен глас и отличен слух, който има колежката ѝ.

„ За мен всяко излизане на сцената беше прекарване. Не беше просто присъединяване във формат – беше същинско удоволствие”, споделя Цонева. Тя признава, че е харесвала костюма на Булката, който се трансформира в нейна театрална кожа през последните няколко месеца. Дори допуска, че ще ѝ остане прякор.

Относно спечелилия Невена е безапелационна, че доста харесва Баба Яга и е подозирала, че зад нея стои надареният Борислав Захариев. Още през цялото време тя е била впечатлена от него.

„ За мен страстта беше благополучие, пълноценно преживяване, житейски уроци в позитивен проект. Това е нещо, което те кара да учиш, да обичаш, да отдаваш. Благодаря на целия екип за предоставената опция.”

Музикалният си път Невена Цонева стартира още на осем години, само че театралната тресчица ѝ пречи да се изяви по този начин, както желае съвсем до седемнайсетата ѝ година.

Днес геният на певицата е приет и обикнат от доста фенове, а осъществяванията ѝ в „ Маскираният певец” смайваха панел, аудитория и фенове на всеки лайф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР