Филмовото студио Warner Brothers Pictures обяви заснемането на четвъртата част

...
Филмовото студио Warner Brothers Pictures обяви заснемането на четвъртата част
Коментари Харесай

Официално е! Тринити и Нео се завръщат с четвърта част на Матрицата

Филмовото студио Warner Brothers Pictures разгласи снимането на четвъртата част от кино лентата " Матрицата ", основните функции в който още веднъж ще са Киану Рийвс и Кери-Ан Мос, оповестява Variety, базирайки се на ръководителя на Warner Brothers Тоби Емерих.

Режисьор и сценарист на четвъртата " Матрица " ще бъде Лана Уашовски. Александър Хемон и Дейвид Мичъл също са съдействали за сюжета, написа actualno.com.

" Много се радваме да се върнем в Матрицата с Лана. Лана е същински визионер, извънреден и автентичен кино режисьор. Щастливи сме, че ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на нова част от вселената на Матрицата ", сподели Емерих.Според източници филмът ще стартира да се снима при започване на 2020 година.

" Много от концепциите за нашата действителност, които ние и Лили отворихме преди 20 години, са още по-важни през днешния ден. Много се веселя, че върна тези герои в живота си и съм признателен за следващия късмет да работя с прелестните си другари ", сподели Уашовски.Предишните три кино лентата от поредицата „ Матрицата ” са събрали над 1,6 милиарда $ облаги по целия свят. И трите кино лентата са написани и режисирани от Лана Уашовски и сестра ѝ Лили, а Киану Рийвс изигра основната роля в тях. Всъщност Уашовски бяха мъже, само че си смениха пола.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР