Филмовият фестивал в Кан тази година е особено бляскав. Куп ...

Филмовият фестивал в Кан тази година е особено бляскав. Куп

Най-стилните и сладки звездни двойки на Филмовия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан тази година е изключително блестящ. Куп звезди минаха по аления килим с половинките си, без да се тормозят да демонстрират между тях жестове на любов и деликатност. Определено може да се каже, че на 75-то издание на фестивала любовта беше на респект, а разберете и кои звездни двойки направиха най-силно усещане.
Диане Крюгер и Норман Рийдъс откраднаха светлината на прожекторите със стилната си визия. Актрисата с немски корени се появи в луксозна алена рокля на Oscar de la Renta.на премиерата на „ Невинните “ във вторник (24 май). Към 45-годишната актриса се причисли и годеникът й, артистът Норман Рийдъс, който изглеждаше съвършено в своя смокинг. Наскоро Диане разкри името на дребната си щерка, която споделя с Норман и която роди през 2018 година Детето на звездната двойка се споделя Нова Тенеси, а Диане изясни, че е кръстила детето си "Нова " (от латински), тъй като я е родила късно - на 42 години и за нея майчинството било същинско "ново начало " в живота.
Друга, извънредно красива, звездна двойка на филмовия фестивал бяха съпрузите Тина Кунаки и Венсан Касел . Френският артист и моделът се появиха за ръка на премиерата на "Престъпления на бъдещето " на 23 май 2022 година Тина беше очарователна в зелената си рокля на Valentino, която беше съчетала с дълги бели ръкавици.
 венсан и
Снимка: Getty
Доста впечатляващи поради рядката си публиучна поява бяха Шарлот Казираги и Димитри Расам . Двамата се появиха дружно на прожекцията на кино лентата „ Брат и сестра “ в петък, 20 май. Внучката на Грейс Кели и племеница на принц Албер II от Монако, носеше рокля на френската фешън къща Chanel. Шарлот и Димитри се ожениха през 2019 година Двойката посрещна първото си дете дружно, наследник Балтазар, през 2018 година Шарлот също по този начин има още един наследник - Рафаел Елмалех от предходната си връзка с артиста Гад Елмалех.
 казираги
Снимка: Getty
Америкамнският артист Итън Хоук също сподели на аления килим в Кан, колкото доста не престава да обича втората си брачна половинка Райън. Итън не спря да обсипва с целувки жена си, в която преди време се влюби, до момента в който тя беше детегледачка на децата му от първия му брак с актрисата Ума Търман.
 итън хоук
Снимка: Getty
Майлс Телър също не се притесняваше да обсипва с нежности блестящата си брачна половинка Кели Спери. 35-годишният артист, който играе лейтенант Брадли "Петел " Брадшоу в "Топ Гън: Маверик " е очевидно доста благополучен с 29-годишната си половинка, която се появи в красива светло-синя рокля. Той пък беше облечен в бял смокинг на Celine.
 майлс телър
Снимка: Getty
Друга красива, влюбена двойка, която направи усещане в Кан бяха Джейк Джиленхал и приятелката му - френския модел Жана Кадийо. Джейк носеше елеганен черен костюм на аления килим, до момента в който Жана блестеше в розова рокля без презрамки.  джейк и Снимка: Getty

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg