Филмовият фестивал в Кан, който традиционно се провежда през месец

...
Филмовият фестивал в Кан, който традиционно се провежда през месец
Коментари Харесай

Дворецът, който посрещна бездомници, вместо звезди

Филмовият фестивал в Кан , който обичайно се организира през месец май, тази година е отсрочен поради пандемията от COVID-19. Все още не е ясно по кое време въпреки всичко ще се организира 73-ата гала, само че е несъмнено, че, ще бъде допустимо най-скоро, когато обстановката го разреши.

Според уредниците, събитието е от значително значение за стопанската система в света на киното. Затова след новината за отлагането са пристигнали десетки молби фестивалът да се организира и тази година, без значение по кое време тъкмо.

А до момента в който чакаме съответно решение по този въпрос стана ясно, че Фестивалният и конгресен замък , в който се организира събитието, сменя предназначението си за известно време.

Quelques photos d'archives du Palais pour terminer la semaine...
Prenez soin de vous.#Cannes #CotedAzurFrance

qprct. khalidalmahmood. noepierre pic.twitter.com/ji5PAkFMRN
— Palais des Festivals (@CannesPalais) March 29, 2020
От няколко дни част от постройката и отворена и преотстъпена на управляващите, с цел да могат да настанят там хора без дом по време на изключителното състояние в страната . Така вместо да се приготвя за посрещането на най-големите кино звезди, дворецът се трансформира в леговище на бездомници, написа France 24.
 Снимка 473552

 Коронавирусът, Италия и поддръжката, която страната получи от целия свят
Един за всички, всички за Италия

COVID-19 сплоти света

Всяка нощ сред 50 и 70 индивида търсят заслон в постройката , с цел да изкарат следващата нощ. Приемат се и кучета, тъй като те са най-хубавите другари на хората без дом и не е редно да бъдат разделяни, въпреки и при тези условия, считат управляващите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР