Филмите за Пазителите на галактиката показаха не само на Marvel,

...
Филмите за Пазителите на галактиката показаха не само на Marvel,
Коментари Харесай

Пазителите на галактиката се завръщат за последен път

Филмите за " Пазителите на галактиката " демонстрираха освен на Marvel, само че и на почитателите, че филмите за супергерои могат да бъдат неуместно занимателни.

И това несъмнено се дължи на особеното виждане на режисьора Джеймс Гън, който е виновен както за първите два кино лентата, по този начин и за третия, който чакаме по кината следващата година. Но за жалост на почитателите на Marvel това по всяка възможност ще бъде последният филм освен за Пазителите, само че и за Джеймс Гън в киновселената.

Просто Гън към този момент е виновен за супергероите на съперниците от DC и фокусът му ще бъде напълно върху тях. Това обаче не му е попречило да приключи концепцията си за третия филм за " Пазителите на галактиката " - Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Вече има и първи филмов откъс на кино лентата, който ни демонстрира, че няма да останем разочаровани от познатия комизъм, смехории и закачки. Но ни загатва и че проронването на някоя друга сълза също ще бъде в менюто от страсти.

Загатнато ни е, че някой от обичаните воин ще загуби живота си, само че мощно се надяваме това да не се случва, несъмнено. Виждаме в няколко фрагмента и завръщането на Гамора - още една сюжетна линия, която ще бъде извънредно забавна.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 е по кината от 5 май 2023 г
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР