Филмите на Педро Алмодовар ни изпълват с едно особено вълнение,

...
Филмите на Педро Алмодовар ни изпълват с едно особено вълнение,
Коментари Харесай

Пенелопе Крус - отново майка във филм на Алмодовар

Филмите на Педро Алмодовар ни изпълват с едно изключително неспокойствие, а и кой различен режисьор може да направи изпълнен с драматизъм филмов откъс без нито една имитация! Говорим за най-новото създание на испанеца - Madres paralelas.

" Паралелни майки ", както е дословният превод на заглавието от испански, наблюдава две дами, които се срещат в родилната зала часове преди раждането на бебетата си. Тези три часа съумяват да ги сближат толкоз, че животите им след това се оказват свързани окончателно.

В двете функции ще забележим Пенелопе Крус и Милена Смит. Испанската суперзвезда е в ролята на Ханис - жена на междинна възраст, забременяла инцидентно, само че очакваща с неспокойствие да стане майка. Новобранката Смит пък е Ана - травмирана млада жена, която не е сигурна, че желае бебето.

В част от останалите функции са две от любимките на Алмодовар - Хулиета Серано и Роси де Палма. Продуценти, както постоянно, са режисьорът и брат му Агустин Алмодовар, дружно с Естер Гарсия.

Madres paralelas ще има първата си прожекция на филмовия фестивал във Венеция на 1 септември, а същия месец ще излезе и по екраните в Испания. Очакваме да научим по кое време ще е българската премиера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР