Филмът “Жокера” очаквано разби световния бокс офис, като реализира около

...
Филмът “Жокера” очаквано разби световния бокс офис, като реализира около
Коментари Харесай

“Жокера” разби световния бокс офис с над 93 млн. долара за премиерния си уикенд

Филмът “Жокера” предстоящо разруши международния бокс офис, като осъществя към 93,5 млн. $ облага в премиерния си уикенд, пишат международните медии.

Адаптацията по комикси на DC, в която основната роля е поверена на Хоакин Финикс, се изкачи на четвърта позиция в международната ранглиста по облага, като на лентата преди всичко е спечелила 234 млн. $ по целия свят.
“Жокера ” подвигна на крайник управляващите в Съединени американски щати – тормозят се от всеобщи стрелби на прожекциите Притесненията, че ще има нова всеобща пукотевица като тази в Аурора, Колорадо, през 2012 година се ускоряват
“Жокера” завоюва огромната премия на кинофестивала във Венеция и донесе международен триумф на режисьора Тод Филипс и Хоакин Финикс. Лентата донесе и проблеми в Съединените щати, защото от ФБР разгласиха публично предизвестие към локалните полицейски ръководства, че може да има проведени стрелби по време на премиерните прожекции на кино лентата.

На доста места категорично бяха неразрешени карнавални костюми и маски на клоуни по време на прожекциите от съображения за сигурност.
" Жокерa " завоюва Златен лъв на фестивала във Венеция Лентата е дело на Тод Филипс
В скорошно изявление Хоакин Финикс разяснява заканите за принуждение, свързани с кино лентата. “Не мисля, че филми могат да причинят мисли за убийства”, разяснява той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР