Филип Морис Интернешънъл получи поредното голямо отличие. За шеста поредна

...
Филип Морис Интернешънъл получи поредното голямо отличие. За шеста поредна
Коментари Харесай

Филип Морис България отново е най-добър работодател в страната |

Филип Морис Интернешънъл получи следващото огромно отличие. За шеста поредна година компанията е отличена със документ за топ шеф, както на световно равнище, по този начин и в Европа и България.

У нас компанията е измежду шестте работодатели в страната, получили авторитетната премия за положителни практики в ръководството на човешките запаси. България е измежду 44-те страни, в които Филип Морис Интернешънъл получава огромното самопризнание, след самостоятелната оценка на Top Employers Institute.

Сертификатът Top Employer за най-хубав шеф се връчва след осъществяване на строга оценка, на база на практиките на фирмите в няколко области, в това число хонорари и придобивки на чиновниците, условия на труд, образование и кариерно развиване.

За да получи премията, Филип Морис България е потвърдила пред самостоятелни инспектори в региона на човешките запаси отлични резултати в разнообразни посоки на човешкия капитал. Тор Еmрlоуеr Іnѕtіtutе е оценил високо бизнес тактиката на компанията, организацията и смяната, привличането и приобщаването на гении, етиката и честността, устойчивостта, водачеството и още няколко основни фактора.

“Горди сме, че за шеста поредна година Филип Морис Интернешънъл е приета за топ шеф - в България, Европа и на световно равнище. Магията е в неизменност и същинска грижа за чиновниците ни, фокуса върху тяхното развиване, използването на правилата за разнообразие и приобщаване, новаторските способи за ангажирането им, с цел да се показват по най-хубавия вероятен метод. Тези старания бяха приети още веднъж “, показа Ани Габровска, Мениджър Култура и Човешки капитал във Филип Морис България.

Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) е водач на трансформацията на тютюневата промишленост за създаване на бъдеще без пушек и подмяна на цигарите с бездимни произведения в интерес на пълнолетните пушачи, които в противоположен случай биха траяли да пушат. ФМИ е водеща интернационална тютюнева компания за произвеждане и продажба на тютюневи произведения, както и на бездимни произведения и свързани с тях електронни устройства и аксесоари.

Във Филип Морис България работят близо 110 висококвалифицирани чиновници, които споделят полезностите и визията на компанията за създаване на бъдеще без пушек.

Повече информация за премията можете да намерите на: Top Employers Institute - Certifying HR excellence (top-employers.com)
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР