Филип, който се прочу като най-младия транссексуален мъж у нас

...
Филип, който се прочу като най-младия транссексуален мъж у нас
Коментари Харесай

Джендърът Анджи в гореща афера с руски милионер

Филип, който се прочу като най-младия транссексуален мъж у нас сподели мъжа до себе си, видя HotArena.

Смелчагата, който върви с нашето бивше момче е съветски милионер и има една от най-развитите капиталови организации в Русия. Бизнесменът се споделя Сергей и дружно с актуалната Анджелина от Кюстендил са на скъпарска отмора в Сочи.

Двамата се отдават на пътешествия със скъпи коли из пътищата на съветското градче, а някогашният Филип бе част от отбрания елитна на едно от най-ярките празненства в Сочи. Българинът снима част от съветското джамборе, където богаташи се къпят във вана с шампанско.

Руснакът се държи сантиментално с Анджи и го засипва с благи жестове, като му подаряват цветя и разнообразни други неща. Анджи снима розите, които Сергей й дава в символ на любовта си. Всяка вечер двойката сменя разнообразни спортни коли, като най-използваната от тях е ултра бързо Ферари.

В изявление преди време, прясно излязлото отдолу под ръцете на лекар Николай Георгиев момиче, показа, че в никакъв случай не е работил в живота си, а високият стандарт на живот, поддържа от мъжа спонсор, с които прави секс за пари. Анджелина не се тормози от това и даже разкрива, че в никакъв случай през живота си не е обичал същински. Има интерес към мъже с финансови благоприятни условия, тъй че най-вероятно съветският милионер Сергей е следващият лапнишаран на въдицата на оборотния джендър, за който парите са по-важни от любовта, написа „ България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР