FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL

...
FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL
Коментари Харесай

FileZilla 3.62.0 Final

FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL лиценз). Освен бързото развиване, това му носи и още едно преимущество – качеството на програмата. Налице е цялостна поддръжка на Drag & Drop за трансфериране на файловете, както и на връзка през прокси сървър и firewall и многоезичен интерфейс.

FileZilla е стратегия за качване и събаряне на файлове към- и от FTP уебсайт, сървър или хост. Програмата разрешава трансфер на файлове и навигиране в папки, уеб уеб сайтове и вашия компютър. FileZilla ви дава опция да качвате няколко файла на един път. Тази стратегия е подобаваща за вас, в случай че желаете постоянна стратегия за FTP прехвърляния, която да не ви бърка в джоба.

FileZilla се характеризира с това, че дребна, само че разполага с задоволително доста благоприятни условия, като да вземем за пример това да съхранява информация за връзките, които осъществявате, дружно с имената и паролите, с които влизате. Също по този начин разполага с файлов управител, опция за обособена конфигурация на разнообразни отдалечени папки, висока степен на сигурност, поддържане на връзката, разнообразни режими на прекачване на данните и други забавни варианти. Лиценз: Безплатен (Open Source) .
Промени в FileZilla 3.62.0 Final: Fixed sizing issues in about and welcome dialogs

Изтегли: (11.5 MB)
Изтегли: (11.3 MB)
Изтегли:
Изтегли:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР