Фигурата на главния прокурор отново предизвика нажежени страсти между двете

...
Фигурата на главния прокурор отново предизвика нажежени страсти между двете
Коментари Харесай

Гешев отново нажежи страстите между ПП и ГЕРБ по време на дебат

Фигурата на основния прокурор още веднъж провокира нажежени пристрастености сред двете водещи политически обединения в страната седмица преди изборите.

от " – Демократична България " и Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБ-СДС завихриха спор по отношение на контрола върху основния прокурор.

Константинова съобщи на Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за, че го е боязън да бъде заменен Гешев, тъй като тогава има възможност да бъде наказан. От своя страна той ѝ отвърна, че от Политическа партия явно се изживяват като полубогове, щом занапред дефинират кой да бъде съден.

Имате харизма на полубогове, тъй като все казвате кой е прав и кой е крив. Подкрепихме на първо четене механизма за следствие на основния прокурор. Въпросът е за какво вие две години нищо не направихте? Защо не написахте закона, а чакате вашите съперници да ви го напишат? Този закон самичък по себе си не е правосъдна промяна. Това е една напълно дребна част от това, което би трябвало да се случи, разяснява Биков.

Преди това на въпрос дали може да има партньорство с ГЕРБ-СДС, Константинова отговори, че такова може да има, когато от партията на Борисов отговорят на някои основни въпроси, измежду които открои попадането на някогашния финансов министър Владислав Горанов в листата " Магнитски "  и окаяното положение на българските автомагистрали.

„ Кой е направил закононарушение и кой не взема решение правосъдната система. Нивата на корупция у нас са високи по данни на Държавния департамент на Съединени американски щати от години. И тук желая да припомня, че карцерът на Борисов, Горанов и Арнаудова също бе разгласен за противозаконен в годишния отчет на Съединени американски щати, отвърна Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.

Там се загатва само, че в ареста няма детайл на необходимост, посочи по тематиката Константинова и добави, че надалеч по-незаконни са били погазването на човешките права и  пребиването на студенти при митингите преди две години.

По други тематики от дневния ред претендентът за депутат от ПП-ДБ акцентира, че въвеждането на налог свръхпечалба не е добра концепция и като цяло от групировката нямат желание да трансформират данъчната политика. Константинова сподели още, че концепцията за таван на цените също не е добра, защото може да докара до евакуиране на рафтовете по магазините.

„ Решението на политическата рецесия е в ръцете на хората и те ясно би трябвало да изберат – да се върнем към постоянна беднотия, или да вървим напред към естествен европейски живот ”, приключи тя.

„ Не обещаваме ярко бъдеще поради сложната конюнктура, в която се намираме. Единственото, което можем да обещаем, е, че България ще се върне на пътя на нормалността и развиването и това ще стане с труд, а не с шмекерия ”, бяха пък заключителните думи на Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР