Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновацииFibank (Първа

...
Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновацииFibank (Първа
Коментари Харесай

Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновации

Fibank с влиятелна премия от интернационален конкурс за нововъведения
Fibank (Първа капиталова банка) завоюва второ място в категорията „ Иновации “ на състезанието „ Efma-Accenture DMI Awards 2018 “, събрал част от най-изявените международни институции и компании в ритейл сегмента, оповестиха от банката.

На провелата се на 17 октомври 2018 година в Лисабон гала премията от името на Fibank одобриха Главният изпълнителен шеф на банката - господин Неделчо Неделчев, Теодор Петров - шеф „ Картови разплащания “ и Илона Станева - шеф „ Маркетинг и реклама “.

Организаторите от Efma и авторитетно интернационално жури оцениха почтено осъществената за първи път на българския пазар от Fibank иновация – микрочип към дебитните карти за деца и младежи, както и програмата на банката за ранно финансово обучение.

Конкуренцията в категорията, в която се състезаваше Първа капиталова банка, включваше полската банка Alior, която бе определена за победител и английската HSBC, която се класира на трето място. Класирането на финала беше несъмнено напълно въз основата на зрителския избор. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР