Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели наградата за успешна дигитална трансформация

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели наградата за успешна дигитална трансформация
Коментари Харесай

Fibank спечели наградата за успешна дигитална трансформация в конкурса „Банка на годината“

Fibank (Първа капиталова банка) завоюва премията за сполучлива цифрова промяна в влиятелния конкурс, проведен от Асоциация Банка на годината за 2021 година

Вчера на елегантна гала в „ Гранд хотел Милениум” бяха връчени обичайните годишните банкови награди, като другите категории, за които се дават призове, са динамичност и развиване, успеваемост, най-хубав задграничен банков клон, новата категория за най-хубав банков цифров план и наградата „ Банка на годината”.

Fibank получи премията за „ Успешна цифрова трансформация” след обзор по самостоятелна и справедлива методология, направена от екипа на Deloitte България. Тя е следващото самопризнание за триумфа на Първа капиталова банка в цифровото банкиране и нововъведенията. Наградата за „ Успешна цифрова промяна “ се връчва за първи път.

През месец юни тази година Първа капиталова банка получи премия за цифрова банка и от интернационалния конкурс „ Worldwide Finance Awards 2022 “, проведен от основаното във Англия списание „ Acquisition International (AI) “.

През годините Fibank се утвърди като водач в електронните разплащания и предлагането на качествени цифрови артикули и услуги.

В състезанието „ Банка на годината “ - Първа капиталова банка е дълготраен победител в категорията „ Банка на клиента” за 2002 година, 2003 година, 2006 година, 2008 година, 2009 година, 2012 година и 2017 година която се определяше от гласоподаване на потребителите в интернет уеб страницата на асоциацията.

ПИБ също по този начин е била притежател и на наградата „ Таен клиент”, който бе връчен след изследвания на място и оценки от секрети клиенти в над 450 банкови клонове на всички банки в София и страната. Три следващи пъти Fibank (Първа капиталова банка) печели и премията за „ Пазарен дял”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР