Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели награда за иновации от конкурса

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели награда за иновации от конкурса
Коментари Харесай

Fibank спечели наградата „Продукт на годината“

Fibank (Първа капиталова банка) завоюва премия за нововъведения от състезанието “Продукт на годината” в категория “Банкови карти” за своя артикул “Дебитна карта за деца и тийнейджъри”. Изданието на състезанието се организира за повторно у нас и в него се състезаваха десетки нови артикули, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца.

Победителите в обособените категории се излъчват от потребителите вследствие на без значение национално представително изследване, осъществено от авторитетна изследователска организация. За България изследването бе осъществено от Nielsen Bulgaria измежду 2000 респондента.

Световният конкурс “Продукт на годината” се организира годишно в 40 страни. Целта му е да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. Във всяка обособена категория спечелилият е единствено един.

Във второто издание на състезанието за нововъведения се състезаваха десетки нови и новаторски артикули и услуги, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца, които бяха позиционирани за задачите на изследването в 16 категории. От всяка категория бе излъчен единствено по един победител вследствие на самостоятелния потребителски избор.

Продуктите и услугите, които аплайват за премията „ Продукт на годината “, би трябвало да показват иновация в своята категория. Тя може да се съдържа във функционалността, дизайна или опаковката на продукта. Кандидатствалият продукт/услуга може да бъде изцяло нов(а) на пазара или да бъде добавена потребна иновация към към този момент действителен продукт/услуга, като нова съставна част, нова формула, нова функционалност или по-добра опаковка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР