Fibank (Първа инвестиционна банка) организира първата международна конференция Жените в

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) организира първата международна конференция Жените в
Коментари Харесай

Форумът „Жените в бизнеса“ събра експерти от цял свят

Fibank (Първа капиталова банка) провежда първата интернационална конференция „ Жените в бизнеса “, която се организира на 15 март в изложба „ Сан Стефано Плаза “. Конференцията бе почетена от съумели дами в разнообразни области на бизнеса в България и чужбина. Събитието разкри главните провокации, пред които са изправени дамите във все по-конкурентната бизнес среда. Акценти бяха сложени върху опциите за обучение, опазване на здравето и финансиране.

Конференцията бе открита от Мая Георгиева, зам.-председател на Надзорния съвет на ПИБ. Тя акцентира водещата роля на дамите за развиването на сполучлив бизнес и напомни, че Fibank и Дайнърс клуб първи преди повече от 10 години предложиха кредитната карта First Lady, която е напълно ориентирана към дамите.

Специална роля на модератор в някои от най-интересните полемики бе поверена на Юрки Коскело, самостоятелен член на Надзорния съвет на Fibank. Преди идването си в България господин Коскело е построил дългогодишна кариера в Международната финансова корпорация (IFC), която е част от Световната банка.

Севдалина Василева, изпълнителен шеф на Fibank, описа какво може да предложи финансовата институция на дамите, с цел да поддържа техните бизнес инициативи. Преди дни Fibank показа своята специфична стратегия Smart Lady, ориентирана към дамите в бизнеса. С нея банката желае да поддържа дамите, решили да развият своите хрумвания в сполучлив бизнес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР