Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена с награда по време

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена с награда по време
Коментари Харесай

Fibank беше отличена като компания на годината

Fibank (Първа капиталова банка) беше отличена с премия по време на четвъртото издание на бизнес форума "Компания на годината – Успехът на фокус ".

Събитието, проведено от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club, се организира в хотел "Маринела " под патронажа на вицепремиера по икономическата и демографска политика Валери Симеонов. Присъстваха също заместник-министри от държавното управление и представители на компании от разнообразни сфери на бизнеса.

Призът на Fibank бе присъден в категория "Финансов бранш " за "Иновации и непрестанно повишение качеството на предлаганите артикули и услуги ". Наградата получи госпожа Севдалина Василева, Изпълнителен шеф и член на УС на Fibank. Тя благодари за признанието и доверието на клиентите. През март тази година Fibank показа специфичната стратегия Smart Lady, ориентирана към дами бизнесмени и шефове на бизнес, които заемат основни позиции в своя отрасъл. Програмата включва освен благоприятни условия за кредитиране, а и редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите поддръжка, сигурност и успокоение.

Наградите "Компания на годината " целят да отличат положителните бизнес практики и да концентрират публичното внимание върху новаторски и настоящи модели за ръководство на бизнеса и компанията, като по този метод се насърчи предприемачеството измежду българската общност. По време на форума бяха прегледани основните пълномощия, които се нужни на актуалния човешки запас и трендовете в глобализирането на стопанската система и пазарите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР