Fibank бе отличена с почетна награда от Българската федерация по

...
Fibank бе отличена с почетна награда от Българската федерация по
Коментари Харесай

Fibank с почетна награда от Българската федерация по художествена гимнастика

Fibank бе отличена с почетна премия от Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) за своят дълготраен принос, който има в развиването на спорта в България. Партньорството сред Fibank и БФХГ има към този момент съвсем 10-годишна история. През цялото това време и двете страни са работили интензивно за популяризирането и развиването на българската художествена гимнастика като са заставали и подкрепяли редица обществени дела.

Отличието бе връчено във връзка 70-тата годишнина от основаването БФХГ. Кампанията цели да покаже деятелите, които със своя труд и безрезервност са спомогнали за развиването на българската художествена гимнастика и одобряване на нейния авторитет и популярност по целия свят.

Наградата бе връчена от госпожа Илиана Раева - ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика на господин Никола Бакалов - Главен изпълнителен шеф и Председател на Управителния съвет на Fibank. Г-н Бакалов акцентира значимостта на партньорските взаимоотношения сред Fibank и БФХГ и желанието на банката да поддържа българския спорт:

" Тази година бе извънредно сполучлива за българската художествена гимнастика. На Световното състезание извършено в София нашите златни девойки завоюваха най-високите оценки, а ансамбълът ни стана безспорен първенец, като дружно с това завоюваха квота за Олимпийските игри в Париж през 2024 година Ние всички имахме опция да съпреживеем дружно с тях триумфа им, тъй като всичко това се случи на българска земя пред родна аудитория. Няма по какъв начин тези достижения да не стимулират и притеглят от ден на ден младежи към този хубав спорт. Радваме се, че и ние като банка съумяваме да дадем и нашия принос в постигането на тези високи триумфи. "

От своя страна господин Бакалов направи от името на Fibank комплимент на всяка от младите ни очаквания - сребърна монета от колекционерската серия " Музи ". Тя е формирана от 12 сребърни монети, на които са изобразени всички вдъхновения от старогръцката митология. Изображенията са творба на британския художник Глен Браун. Всяка от монетите е с тегло 25 гр., проба 999/1000 и картичка с в детайли историческо изложение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР