FIAT анонсира специална тематична серия Hey Google на семейството 500, в

...
FIAT анонсира специална тематична серия Hey
Google на семейството 500, в
Коментари Харесай

FIAT със специална Hey Google серия на 500

FIAT анонсира специфична тематична серия Hey Google на фамилията 500, в която комбинира доказалите се на пазара качества на своите артикули с технологичните предимства, които предлага системата Android на Гугъл.

Новата серия, създадена взаимно от FIAT и Гугъл, се назовава 500 Hey Гугъл и предоставя редица преимущества посредством на интеграцията на Mopar® Connect с виртуалния асистент Гугъл Assistant. Комуникацията и получаването на настояща информация ца състоянието на автомобила може да се осъществява както на борда на автомобила, по този начин и отдалечено, като за целта се разчита на връзка посредством мобилен телефон или интерактивният модул Гугъл Nest Hub. Последният идва в специалния комплект, който всеки закупил 500 Hey Google получава дружно с автомобила.

Благодарение на функционалностите, които предлага системата Android, собственикът на автомобила може да получи гласова информация за състоянието на колата, за нейната локация, да получи данни за изминато разстояние, са отключи или заключи автомобила дистаницонно, да включи аварийните светлини и други.

При предпочитание от страна на притежателя, той може да зададе зона за приложимост на автомобила, при напускането на която той получава уведомление на мобилния си телефон, както и уведомление при превишаването на в началото зададена максимална скорост на придвижване.

Освен с тематично цветово осъществяване и специални украшения по екстериора и интериора, 500 Hey Гугъл се отличава със седалки с неповторима тапицерия, 15-цолови алуминиеви джанти, състезателен волан със специално изпълниние и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР