Фейсбук Ваня Джаферович се опъна на лошото момче на българския рап

...
Фейсбук
Ваня Джаферович се опъна на лошото момче на българския рап
Коментари Харесай

Джаферович: Манджата, пиенето и джангърът са ни най-големият проблем

 Фейсбук Ваня Джаферович се опъна на неприятното момче на българския рап Ицо Хазарта. мнение, в което подлага на критика здравния министър, че заведенията за хранене и заведенията не са му приоритет.

Ето и мнението на Джаферович:

" Не знам за вас, само че на мен към този момент ми писна една година да чувам притежателите на заведенията за хранене и заведенията, които се оплакват какъв брой са ощететни и по какъв начин цялата рецесия най-вече ги е поразила тях.

Все едно, разбираш ли, ние тук си живеем живота и бизнесът ни или работата ни цъфти както в никакъв случай до в този момент.

Сега виждам ги подкрепили и някои български реализатори, като нападнаха министъра на опазването на здравето, тъй като бил споделил, че отварянето на заведенията за хранене и заведенията не било приоритет.

Ами оправдавам се, само че какъв приотитет са те?

Да вървиш в ресторант или заведение, слушайки някой, който ще ти пее (а може и да вие) на ухото, не е нужда, а разкош, който малко на брой могат да си разрешат и в естествени времена, а да не приказваме в такива, каквито са в този момент сега.

Всеки един от нас е обиден по един или различен метод.

Ние примерно сме във фитнес сектора и в последната една година сме работили единствено три месеца.

Нямаме доставки за у дома и такива неща, целият ни личен състав е в неплатен отпуск, само че стискаме зъби и чакаме да мине това.

Цяла Европа е в колапс, всичко е затворено, само че на нас манджата, пиенето и джангърът са ни най-големият проблем ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР