Фейсбук В зрелищната верижна катастрофа, която блокира движението по главния път

...
Фейсбук
В зрелищната верижна катастрофа, която блокира движението по главния път
Коментари Харесай

Черният звяр обикалял Слънчев бряг от няколко дни, бащата - голям бос от Родопите

 Фейсбук В зрелищната верижна злополука, която блокира придвижването по основния път сред Несебър и Св. Влас в 8:30 ч. тази заран, взе участие и GT-63, под чийто похлупак се крият 800 конски сили и струва малко повече от 400 000 лева Той е създаден в края на 2019 година и е закупен във връзка 18-ия рожден ден на сина на видна фигура в българския бизнес. 

Само регистрационният му номер след " Сухопътни войски “ е от повтарящи се три пъти двойки от цифра с писмен знак и коства 7000 лева, написа " Флагман ". За навършването на пълноправие на 27 февруари 2021 година Божидар Д. А. получава първокласното возило от татко си Диан, като незабавно младежът се изфуква в Инстаграм със серия от фотоси и посланието " Мистър Кеш в разгара си “.

Същият " Мистър Кеш “ единствено няколко месеца откакто е навършил 18 година, яхва мощния автомобил и идва в Слънчев бряг, събира погледите на туристите. Докато се стигне тази заран до присъединяване му в тежкото меле по пътя, в което с изключение на материални вреди, има и потърпевша жена по непотвърдена информация. Причината за злополуката, при която в канавката са изхвърлени три коли, към момента е неразбираема. 

От ОДМВР-Бургас настояват, че имало единствено материални вреди и по тази причина злополуката няма да бъде разказана в полицейската сводка. От УМБАЛ-Бургас отхвърлят информация, тъй като Спешното поделение при тях преливало от потърпевши при всевъзможни пътни и битови произшествия поради затруднения летен сезон и ни препращат назад към Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Бащата и чичото на Божидар са притежатели на една от най-големите тържища за зеленчуци и плодове, зареждали огромните търговски вериги и хипермаркети в страната.

В Слънчев бряг от няколко дни черният " звяр “ обикаляше и предизвикваше злоба у ценителите, до момента в който го качат върху платформата на Пътна помощ

Помленият автомобил става единствено за скрап и бе откаран с Пътна помощ под наблюдението на бащата Диан А. към 15 ч. Бизнесменът, който е родом от с. Козарка, община Неделино, е дошъл незабавно, с цел да помогне на детето си. Самият татко кара сходен мощен " Мерцедес " с повтарящи се седмици и деветки в регистрационния номер. Той изглеждаше очевидно спокоен, тъй като синът му бил жив и здрав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР