Фейсбук Цигани пребиха надзирател в столичния квартал Надежда“ 3. Нападението станало

...
Фейсбук
Цигани пребиха надзирател в столичния квартал Надежда“ 3. Нападението станало
Коментари Харесай

Цигани биха надзирател в столицата

 Фейсбук Цигани пребиха надзорник в столичния квартал " Надежда “ 3. Нападението станало във вторник вечерта след спречкването сред служителя на " Съдебна защита " Калоян Диков и група мъже.

32-годишният Диков, който работи в затворническото общежитие в Казичене, бил в болничен. Вечерта към 20 ч. се видял със собствен другар. На улица в квартал " Надежда “ 3, обаче, се скарал с младо момче, което било с приятелката си. То пък неотложно повикало помощ от свои родственици, описаха криминалисти пред " Телеграф “. За броени минути пристигнали десетина души, които се присъединили в разногласието с надзирателя. От дума на дума се развихрила битка сред Диков и ромите. Свидетели на екшъна извикали полиция и на място пристигнали патрули на 2-о РПУ.  

За към час участниците в мелето били открити, издирени и отведени за разпит. Калоян Диков бил отведен в болница за обзор. Той получил охлузвания и го изписали за домашно лекуване, защото положението му не било тежко. Разследването ще реши на кои от мъжете да бъдат повдигнати обвинявания за нанасяне на лека телесна щета на надзирателя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР