Фейсбук Царицата на провокациите Камелия отново разпали страстите с провокативна снимка,

...
Фейсбук
Царицата на провокациите Камелия отново разпали страстите с провокативна снимка,
Коментари Харесай

Камелия отново разпали страстите с провокативен кадър

 Фейсбук Царицата на провокациите Камелия още веднъж разпали пристрастеностите с провокативна фотография, която показа с почитателите си в обществените мрежи. 

50-годишната фолк звезда реши да покаже, че към момента е в играта и няма желание да пуска короната за най-секси певица. Тя качи кадър във Facebook, на който още веднъж е с доста нищожно облекло. " Жегата идва ", написа изпълнителката под фотографията.

Безспорно Камелия е измежду най-горещи чалга звезди у нас, само че в последно време много се тунингова и загуби част от чара си. Това наподобява нервира нейните фенове, които не стопират да й пишат, че се е трансформирала в клонинг на колежката й Емилия. 

Други пък приветстват решението й да се подложи на разкрасителни интервенции. Кали я насърчи да продължи, в случай че това й носи задоволеност, и изобщо да не слуша хорското мнение. Новата визия Камелия сподели в последния си видеоклип към песента " Искам да се напиеш ", който е е в дует с младия реализатор Александър Робов и се трансформира в един от шлагерите на сезона.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР