Фейсбук Световноизвестната българска актриса преживява необратима загуба, след като братовчедка й

...
Фейсбук
Световноизвестната българска актриса преживява необратима загуба, след като братовчедка й
Коментари Харесай

Огромна семейна трагедия бележи живота на Мария Бакалова преди шест години

 Фейсбук Световноизвестната българска актриса претърпява необратима загуба, откакто братовчедка й Ани бива пометена на пешеходна пътека в Бургас няколко месеца преди абитуриентския си бал.

Вчера, когато убитото момиче трябваше да навърши 26 години, Мария уважи паметта й със сърцераздирателни фотоси в обществените мрежи. На фотосите Бакалова и братовчедка й са напълно дребни. Позират, хванати за ръце в идентични дрешки или духайки свещичките на празнична торта.

" Честит Рожден Ден, мое ангелче! Обичам те! " - е текстът, който съпровожда старите фотоси, които са носталгия и голяма болежка за звездата от " Борат 2 ".

Мария и Ани, които са близки по възраст, са отраснали дружно и до последно са неразделни. За Бакалова братовчедка й е не просто близка родственик, само че и сродна душа. Детските игри минават в тийнейджърски безредици и трепети, а през последните месеци от живота на Антоанета двете възнамеряват звездната абитуриентска вечер. Докато Ани не трябва убита на пешеходна пътека, прибирайки се от урок, и всичко се срутва. Бургас е покъртен от случилото се.

Шофьорът, който убива близката на Мария - Атанас Щерев, по това време е началник на бургаско общинско дружество и е с престиж и въздействие в морския град. Атанас Щерев бе наказан на три години затвор, а след влизането в действие на присъдата си изчезна от България. В началото на 2017 година бе открит в Нюрнберг и екстрадиран в България, с цел да изтърпи присъдата си, пише
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР