Фейсбук Ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти на нашето море

...
Фейсбук
Ресторантьор налита на бой на недоволни клиенти на нашето море
Коментари Харесай

Брутални сцени пред ресторант на морето! Бизнесмен към клиент - Ако ти шибна един, Ще ти изкъртя зъбите, Идиот

 Фейсбук Ресторантьор налита на пердах на недоволни клиенти на нашето море – по тази причина алармират консуматори във Facebook. Случката, която виждате във видеото, се развива вечерта на 27 юли в Приморско.

Група хора са посетили ресторант “Старата мелница ". Ето какво споделят те:

“След като не можеха да ни изпълнят половината поръчки, повикахме шефа. Той ни помоли да си платим и да си тръгнем. Направихме го. След като напуснахме заведението, притежателят ни настигна на улицата. "

В хода на диалога, който виждаме във видеото, се схваща, че притежателят е бил наказан и сега е в пробация. Това обаче не го стопира да демонстрира експанзия към клиентите с думите " Ако ти шибна един ", " Ще ти изкъртя зъбите ", " Идиот ".

Надяваме се способените органи да се сезират и да се постараят да не се стига до други сходни подиуми.

" Нашата отмора в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната в ресторант " Старата мелница " Приморско, шефът на обекта те чака да си платиш сметката, и те настига на улицата, с цел да се саморазправя с теб ", написаха още хората.

" Арогантно поведение имаше този клиент цяла вечер. Държеше се все едно сме му слуги заплашваха всички, а беше със фамилията си. Много пияни и нагли, такива да си вървят в Гърция. Писна ни от отрепки, които избиват комплекси и се държат с нас по този начин. Имайте ни уважението, тъй като ние сме сервитьори единствено няколко часа. После за какво няма лични състави да обслужват отрепки като вас. Не сме ви прислужници! ", написа от своя страна като коментар под обявата различен консуматор.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР